Lofsan

Bodypump och lunchdate

Eftersom vi är i Göteborg söndag eftermiddag till tisdag kväll väljer jag att köra extra pass idag och i helgen istället. Annars brukar jag ta en paus från träningen fredag och lördag. Idag blir det två pass. Cykelpasset i morse och nu bodypump klockan 12. Jag har ambitionen att hinna med två styrkepass i helgen innan vi åker men det beror ju på Sixten. För första gången i mitt liv finns det något och någon som är viktigare än min träning. Det trodde ni aldrig väl?!

Efter passet ska jag och Hans lunchdejta på Vapiano. Våra fredagsdejter är underbara.

Ikväll ska Sixten, hans moster Elin och jag softa hos mormor Annika. Jag bjöd in oss själva, suktig efter min mamma!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara unique 26 september, 2009 at 12:17

  Åh, saknar bodypump. Känner att magen börjat ta emot så vänta tills efter bebben kommit =)

  [Svara]

 • Svara unique 26 september, 2009 at 12:17

  Åh, saknar bodypump. Känner att magen börjat ta emot så vänta tills efter bebben kommit =)

  [Svara]

 • Lämna kommentar