Lofsan

BodPod resultat

Tidigare i kväll var vi på Pauluns näringscenter i Sturegallerian för att genomföra våra fettmätningar. Vi tog en promenad dit, Sixten älskar att spatsera på Drottninggatan. Livserfaren liten grabb.


Mina resultat efter de tre mätningarna inne i ägget visar att jag ligger väldigt lågt i fettprocent. Inte så att det är ohälsosamt men jag ska absolut inte gå lägre. Den fettfria massan (muskler, skelett, inre organ och vatten) är den massa som jag vill ska öka till nästa mätning. Organ och skelett väger alltid lika mycket och jag drar aldrig på mig vätska så om den fettfria massan väger mer/uppgår till större procent nästa mätning så har jag lagt på mig mer muskelmassa.

Mina resultat:

Längd: 159 cm
Vikt: 53,3 kg
Fettfri massa: 44,6 kg 83,6%
Fett: 8,7 kg 16,4%


Jag är glad över att jag gjorde testet idag och det känns spännande att se hur kroppen kommer att förändras till nästa mätning. Jag funderar på att köra ett test om exakt två månader igen, innan sommaren, och ett efter sommaren. Oavsett så blir jag peppad på att köra lite hårdare i gymmet nu framöver.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Erika 21 april, 2011 at 06:48

  Spännande! Får man fråga hur lång du är? Tänkte att det kanske ger en ”bättre” bild.. 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det glömde jag bort! Jag är 159cm.

  [Svara]

 • Svara Sofie 21 april, 2011 at 08:05

  Spännande, skulle jag också vilja testa..Att få se hur det förändras genom träningen. Fick en sådan våg man har hemma som sägs mäta fettprocent och muskelmassa men den känns tyvärr helt uppåt väggarna…

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Ja, de är oftast inte helt pålitliga.

  [Svara]

 • Lämna kommentar