Träning

BodPod-mätning på Pauluns näringscenter

Jag tycker att det är sjukt häftigt att jag är överlägset i mitt livs form, 5 månader efter mitt andra barn. Med tanke på att jag hade 5 månader mellan mina graviditeter förstår jag i efterhand knappt hur det har gått till. Jag har kommit in i världens flow och allt bara flyter på. Jag har varit frisk hela tiden och jag har kunnat följa min plan. En strategi är A och O!

I morgon ska jag till Pauluns näringscenter och göra ett kroppssammansättningstest i en så kallad bodpod. Testresultatet kommer att visa min fördelning mellan fettmassa, muskler och fettfri vikt. Ett test är lika med inget test brukar man säga. Det är ju först vid det andra testet som jag kommer att kunna se en skillnad. Jag vill bygga muskler och samtidigt bibehålla den fettprocent jag har idag. Jag har aldrig varit så här tajt som jag är just nu och det ska bli intressant att se hur fördelningen i kroppen ser ut. Mycket muskler ska det vara. Och starka lungor. 🙂

Bilderna nedan visar dagsformen från Agnes och min vistelse på Hotell Tylösand för två veckor sedan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Emelie 19 april, 2011 at 18:49

  Åh jisses vilken bra form du är i!
  Jag fick min pojke en dryg månad innan dig och är grymt imponerad.
  Vilken härligt inspirerande blogg du har.
  Kram!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack! Hoppas du fortsätter läsa!

  Hojta till om du vill ha hjälp med träningsupplägg eller liknande.

  [Svara]

 • Lämna kommentar