Lofsan

Blommar!

Själva grejen med Sunwing Makadi Waterland är ju just vattenlandet. Själva poolområdet i hjärtat av hotellet är till och med lätt att gå vilse i i början. Jag kommer att berätta mer om hotellet senare, jag har nämligen flera bloggläsare som bokat resa dit (bra val!) men innan dess kommer några kortare inlägg som jag skulle ha gjort om jag kunnat blogga från hotellet.

Efter halva veckan värmdes det stora vattenslottet, fontänbarnpoolen och barpoolen upp så att inte bara de mest tappra kunde bada. Det tog ett tag men till slut hade Sixten samlat så mycket mod att han gång på gång ville upp i slottet och åka alla rutschkanor ner. Sixten är inte den mest talföra killen så det var fantastiskt att höra honom säga att vattenrutschkanan var underbar. Det gjorde mig väldigt glad.

Baxter nöjde sig med att titta på nerifrån och oja sig över papegojan som kunde ramla ner. Försiktigt!

Båda killarna har blommat upp under den här veckan. Baxter har varit så lugn och inte alls lika arg som han blir hemma och Sixten har varit så social och börjat prata mer. Härligt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Marie 19 december, 2012 at 09:44

  Låter som om ni haft en supermysig semester. Men var ni helt ensamma på poolområdet eller var det så stort så att det kändes bara så?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Poolområdet är gigantiskt men vissa delar, speciellt de varma poolerna hade lite mer folk men fortfarande inte alls trångt på något sätt. Övh var det väldigt lite folk. Skönt!

  [Svara]

 • Svara anneli 19 december, 2012 at 11:30

  Så mysigt när barnen kommer till en ny miljö och liksom växer i sig själva, längtar till det, nästa år är planerna, långsemester….

  http://lifeincerise.se nu på ny adress, välkomna!

  [Svara]

 • Svara Erica 19 december, 2012 at 16:15

  ÅÅh, vad härligt med semester. Är inte så lite avis 🙂

  [Svara]

 • Svara Angelica 20 december, 2012 at 01:55

  Vill höra mer för evt framtida bokning!

  [Svara]

 • Lämna kommentar