Lofsan

Bloggtips – Årets guldhjärta

Jag fick den stora äran att gå hela vägen till finalen i Årets Guldhjärta”Guldhjärtat delas varje år ut för behjärtansvärda insatser under året. Då till individer och företag som arbetar med hjärtat. Allt för att ge medmänniskor en bättre hälsa och en fungerande kropp. Någon med ett Guldhjärta.”

Jag är så glad och stolt över att så många människor uppskattar det arbete jag lägger ned på min blogg och arbete som tränare. Jag vann inte utmärkelsen men bara att få vara med i det gäng som alla nämns i sammanhanget är superhäftigt. Stort tack för det!

Jag är dessutom extra glad över att vinnaren i den kategori jag var nominerad till, Årets hemsida/blogg, är min personliga favorit nämligen TRÄNINGSLÄRA. Hos de hämtar jag fakta, kunskap och reflektioner som alla är vetenskapligt grundade och tydligt förklarade kring träning, hälsa och kost. Ett måste för den som vill lära sig saker om kroppen som inte bara är påstående och tyckanden utan också vetenskapligt förankrade!

Grattis Jacob och Nicklas till utmärkelsen – det förtjänar ni verkligen!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar