Lofsan

Blogger Boot Camp Mamma

blogger boot camp mamma är ett event för dig som är – eller snart blir – mamma. Det spelar ingen roll om du nyss blev gravid, eller om du har större barn – under dagen finns det något som passar alla mammor! Vi fokuserar på att stärka upp mammakroppen inifrån och ut.

Under dagen väljer du mellan föreläsningar, workshops och träningspass. Pauserna är anpassade för att du som har en liten bebis ska hinna amma. Passen är dock inte anpassade för att bebisar ska kunna vara med, men de är varmt välkomna i pauserna!

Eventet äger rum 1/3 på Planet Fitness i Stockholm. Jag kör gruppträningspasset Kick Ass Mamas! och en föreläsning.

Kick Ass Mamas! är ett gruppträningspass i cirkelträningform. Övningarna är anpassade för gravida och efter graviditet och utmanar bålstyrka, balans och kondition på ett skonsamt sätt. Vi jobbar i gemensamma intervaller men var och en för sig. Alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar!

Min föreläsning Tillbaks till livet – så blir du stark inifrån och ut efter graviditet – är en föreläsning om de fysiska förändringar som sker i kroppen under en graviditet och hur vi på ett skonsamt och effektivt sätt kan anpassa träningen efteråt. Vi går igenom enklare anatomiska grunder, hormonella förändringar och på ett tillämpat sätt sätter vi ihop detta med träningsövningar för en ökad förståelse för post-gravid tränings uppbyggnad.

Läs mer HÄR.


Bilder från förra årets Blogger Boot Camp Mamma.

För att anmäla dig klickar du HÄR.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Saras Träningblogg 13 november, 2013 at 21:18

  Skoj! Du ser så grymt stark ut på bilderna!

  [Svara]

 • Svara Jennie 14 november, 2013 at 14:46

  Kan starkt rekommendera detta event då jag själv medverkade tidigare i år på det i Sthlm, en grymt pass och jag hade sanslös träningsvärk flera dagar efter men så mycket inspiration man fick. Så många övningar man gjorde som jag än idag gör på hemma plan. Du är grym Lovisa, hoppas jag en dag kan bli lika stark och fin i kroppen som du är!!! Tack för all inspiration du ger oss bloggläsare runt om i landet. <3

  [Svara]

 • Svara Josefine W 15 november, 2013 at 19:55

  Hade varit fantastiskt roligt att gå på din föreläsning(gravid i vecka 36). Dock bor jag inte i Stockholm. Finns det någon möjlighet att se dig någon annanstans så småningom(södra Sverige!)? Har du släppt någon träningsbok förresten? Hade varit så kul att läsa annars, särskilt om ”gravid- och efter-förlossningsträning”!

  [Svara]

 • Lämna kommentar