Lofsan

Bloggen på TV

Vi har filmat härhemma hela dagen idag. Baxter var i toppform och jätteglad. Han hostar ju och så men jag syftar alltid på humöret när jag uttrycker att gräbsen är i trim eller form.

Förutom att filma en ”arrangerad” fotning av Baxter så gjorde blogginlägget om regnkläderna framför kameran. Det blir ju ganska arrangerat men vissa scener är svåra att få till annars.

Min pappa var här och skojade massor med Baxter och så åt vi bra sushi ifrån Pong därnere på Drottninggatan. Vi diskuterade föräldraskap, jämställdhet och sånt. Det är roligt att föra såna samtal. Det kommer att bli intressant att se hur det klipps ihop sedan.

Martina bad mig visa lite barnkläder så jag tog fram några favoriter. Vi tittade både på tröjor, byxor, jackor och skor. Det kanske kommer låta jättemärkligt men allt beror ju på hur det vinklas. Ni vet ju vad jag tycker om barnkläder; Hela och rena är viktigaste. Och fina färger! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar