Lofsan

Blingo Happy Punk – bekvämt men fortfarande snyggt!

Jag handlar extremt sällan barnkläder på internet eftersom vi bor mitt i Stockholm. Det är lätt för mig att gå ner på stan när det är något som saknas i gräbsens garderob. Jag har dock haft svårt att hitta snygga mjukare kläder i butikerna, pikéer och jeans finns det gott om. Nu har jag därför tänkt om efter att ha hittat ett företag som säljer mjukare men ändå riktigt snygga kläder. Helt könsneutrala färger och modeller dessutom. Blingo säljer både på nätet via sin webshop men man kan också få hem en säljare som visar upp kläderna. Om man vill vara värdinna och bjuda hem några kompisar samtidigt får man rabatt. 🙂 Jag är helt kär i kollektionen Happy Punk och beställde tröjan med trumsettet på, zebran såklart och så denna zebrabody Baxter har på sig. Den matchar jättefint till byxorna som har samma färger i sina muddar. I like! Trots att vi tvättat plaggen flera gånger är de fortfarande helt perfekta i färg och passform, det är viktigt tycker jag som räknar med att barnkläder ska kunna ärvas. Jag beställde 74/80 och 86/92 till gräbsen och båda kan ha alla plaggen. Smidigt värre. Nu har vi en bra bas med mjukare kläder att ha på förskolan och under overallen i vinter. Bekvämt med fortfarande snyggt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Lilla H 20 september, 2011 at 20:34

    Oj jag var på ett blingoparty och hittade inte ett enda plagg jag gillade. Fast det kan ha att göra med att jag ej gillar mönstrade kläder.

    [Svara]

  • Lämna kommentar