Lofsan

Blidösund och Rebecka Törnqvist

Här kommer ett blogginlägg skrivet direkt från ångbåten Blidösund vid Skeppsbron. Jag planerade en överraskning för Hans tillsammans med min syster Agnes och hennes Henric där vi ska lyssna på Rebecka Törnqvist och äta middag på båten. Hans hade inte anat någonting så det var kul att se hans min. Vi firar 5 år tillsammans i höst och har både en ångbåt och Rebecka Törnqvist som tidiga gemensamma minnen så detta känns så roligt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Therese 14 augusti, 2013 at 19:45

  Grattis till era år ihop! Vilken fin överraskning 🙂 Mvh Therese

  [Svara]

 • Svara Linn 15 augusti, 2013 at 09:12

  Vad fina ni är ihop!!
  Minns att jag lyssnade på en pod med dig och ”Vimmelmamman” där ni pratade om samsovning med barn. Du sa då att ett av dina bästa tips var långa ”hotellkuddar”. Jag är jättesugen på att följa ditt råd men undrar var ni köpte dessa?
  Tack för en GRYM blogg! Blir lika glad varje gång jag kikar in och ett nytt inlägg finns att läsa 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar