Lofsan

Blecktornsparken

Igår tog vi cyklarna och trampade till Blecktornsparken på södermalm. Det är en lite annorlunda park den förutom så kallad ”parklek” har grisar och kaniner och små cyklar och innebandyklubbor och massor av skoj grejer för barnen. Man kan grilla korv, köpa glass eller dricka kaffe om man har såna barn som håller sig på ett ställe. Det har inte vi så vi får mest springa efter. Men parken är i alla fall jättefin åretom och snart är sommaren här så vi kan ha picknick på en filt på den stora gräsmattan.

Gräbsen älskar att sitta i vagnen när jag cyklar, vi körde en sväng idag med. Det är så roligt att ha ett alternativ till att gå överallt men samtidigt får man motion. Det är bra med Chariot eftersom man lätt hakar av vagnen från cykeln och flyttar ner framhjulen så kan man rulla in vagnen i en matbutik eller restaurang, till exempel om barnen sover.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara esterii 22 april, 2012 at 18:06

  Hej, inte illa pinkat blogg..
  Själv är jag nybörjarbloggare och tränare, men its never to late, eller?
  Ha det gott..

  [Svara]

 • Svara Elin 22 april, 2012 at 18:12

  Hej Lovisa!
  Tack för en inspirerade och jätte bra blogg:) Jag har en fråga om träning och jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig? Hur ska man träna för att få tonade och muskulösa armar? vilka typer av övningar och hur ofta ska man träna?
  och en fråga till, ska man äta frukost innan eller efter man powerwalkar?
  mvh: Elin

  [Svara]

 • Svara Julia 22 april, 2012 at 18:21

  Åh, era killar är så galet söta!

  [Svara]

 • Svara lillal 22 april, 2012 at 18:29

  Fina bilder 🙂 känner så igen mig när du skriver…. Vi får mest springa efter våra barn… O e likadan! Kunde absolut inte ha m honom på eventet 😉 men sååå kul å se dig snygging!!! Såg ett klipp från ert program igår när ni åkte hiss… Känner igen fe oxå hihi 😉 ska ta en dag o kolla på svt play å kolla på programmen! Galet men har ju vart i Thailand 3 ggr på en månad å missat alla program 🙁 de e slut nu va??? Lycka till m testerna! Ser gram emot att se dig i på gladiatorerna!!!! U go Girl!!!! Kramar

  [Svara]

 • Svara Lisa 22 april, 2012 at 18:43

  Hej!
  Väldigt pepprande blogg som ger mycket bra hjälp! Själv födde jag en pojke för tre månader sedan, har aldrig tränar särskilt mycket men ska nu banne mig komma i form! Hade nog behövt en egen PT!
  Men, vad är det för märke på er cykelvagn? Letar efter en bra och smidig!

  [Svara]

 • Svara Therese 22 april, 2012 at 19:24

  Vilken är den bästa träningen för celuliter? Eller hur det stavas:) Jag vet att de aldrig försvinner, men kanske förhindra att det blir fler.

  MVH Therese

  [Svara]

 • Svara Life of Lisa 22 april, 2012 at 19:45

  Det är verkligen en grymt bra park, vi hänger där året om – bra promenadavstånd hemifrån. Långprommis alltså. 🙂
  Hm… borde skaffa cykelvagn, synd att charioten är så himla dyr, vet inte om vi skulle utnyttja den tillräckligt för att kunna motivera köpet.

  [Svara]

 • Svara womens dresses career 12 december, 2013 at 14:07

  I was reading the actual your content on details and I conceive this web site is really informative ! Keep on setting up..

  [Svara]

 • Lämna kommentar