Lofsan

Blåbärssylt och garderobsinredning

Igår köpte vi kantareller och massa blåbär nere på Hötorget. De blåbär som var över efter efterrätt och frukost idag har Hans gjort blåbärssylt av. Jättegod! Jag äter ostkaka och sylten till sen lunch idag innan jag ska ta tag i kvällens projekt: skruva upp hyllor i min klädkammare. Vi har köpt skenor, konsoler och hyllor tillsammans med plastlådor som ska märkas. Vi (jag) behöver mer förvaringsutrymme och framförallt när bebisen fötts. Jag ska fota innan och efter så ni får se hur det blir.

Ikväll ska vi äta tacos till middag, mums!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Sofie 21 augusti, 2010 at 21:30

    Hej,
    har läst länge men inte kommenterat tidigare. Tycker du är strålande på bilden! 🙂 Tack för bra blogg!

    [Svara]

  • Lämna kommentar