Lofsan

Bilder från i helgen

Jag har länsat duktiga fotografen och LCHF-bloggaren Åses blogg på bilder från i helgen. Vi är ju ett gäng bloggare med vitt skilda inriktningar som alla bloggar hos Allt för föräldrar, vissa av er kanske redan läser deras bloggar? Oavsett så får ni här se ansiktena på alla de som jag hängt med i helgen.


Här är jag och trevliga Katinka som skriver Farmorsbloggen och också har företaget Lifestone, där man kan beställa jättefina smycken och annat med barnets fot eller hand avtryckt. Natasha har jag redan hyllat. 🙂


Min blivande nästan granne Rose-Marie till vänster blev sjuk och fick åka hem i lördags. Det var tråkigt att du missade middagen, krya på dig! I mitten ser ni snygga Sofie som jag träffade för första gången i lördags. Jättefin och positiv tjej dom skrattar hela tiden. 🙂 Till höger står Ulrika som bloggar om trender inom barnshopping (inte som i att köpa barn då) och är ansvarig för Allt för föräldrars stora webshop.


Teresa är min nya homie. Hon fick följa med hem redan på första dejten. 🙂 Till höger är snygga Sofie igen.


Fatta att någon vann Teresas favvosäng från Tempur!

På kvällen åt alla bloggare och några från AFF-kontoret god middag tillsammans på Vasastansrestaurangen Buco Nero. Vi drack skumpa, fick fin mat och hade jättetrevligt! Jag hade Baxter lite krasslig hemma och tackade för mig kring midnatt. På natten fick jag själv ont i magen men blev aldrig så dålig som gräbsen var som tur är. Jag kände ändå inte för att stå i montern och smitta så jag missade tyvärr sista mässdagen 🙁


HelsingborgsÅse, Vimmelmamman Lotta Gray, Fru Sofie och Evelina, sjukt snygga mammor!


Natasha och Lotta, trevligast i stan!


Mitt glada bordssällskap Åse och Sofie.


AFF:s marknadschef Lena och min IT-guru Sang som ordnar allt jag ber om. Som har med bloggen att göra alltså.


Sofie, Åse och jag!


Mittemot oss satt Teresa, AFF:s VD Peter och Evelina.


Teresa och jag halsade skumpa. Eller inte. Eller gjorde vi det? 

Jag är så glad över att vara en av Allt för föräldrars Toppbloggare. Vi är ett jättehärligt gäng och alla är så glada och positiva. I like!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sara 17 oktober, 2011 at 22:18

  Vilken härlig helg det ser ut som, synd ni blev dålig 🙁

  Jag håller på med ett häftig bloggevent i Göteborg, ta gärna en titt i min blogg, kanske är intressant?

  [Svara]

 • Svara ellenojag 17 oktober, 2011 at 23:21

  Ni verkar verkligen vara ett härligt gäng!!
  och du är då lika snygg som alltid!

  [Svara]

 • Svara ulrikatrendspanar 18 oktober, 2011 at 10:03

  Superkul att träffas igen Lofsan!

  Synd att jag inte kunde följa med på kvällen, ni verkade ha superkul, jag fick vara hemma med min lilla skrutt:).

  Ulrika
  http://blogg.alltforforaldrar.se/ulrikatrendspanar/

  [Svara]

 • Svara Åse 19 oktober, 2011 at 20:01

  Tja snygging!! Ja vilket gäng vi är va!!? Haha kul hade vi och det var superkul att träffa dig!! Kram!

  [Svara]

 • Lämna kommentar