Resor

Bilder från Gran Porto Real

Vi har haft en helt makalös solsemester i Mexico och Playa del Carmen. Vi bodde på Gran Porto Real, ett allinclusivehotell beläget mitt i centrum och samtidigt på stranden. All dryck och mat samt roomservice ingick i priset och vi båda blev förvånade över den höga standarden på både restaurangerna, maten och servicen.

Vi flög reguljärt mellan Sverige, USA och Mexico men bokade hotellet via Ving (hotellets Vingsida) för trygghetens skull.

Jag kan verkligen rekommendera resmålet och hotellet om man vill göra en längre resa till Karibien. Playa del Carmen är en stad utan synlig brottslighet, prostitution och tiggeri och är ett jättebra alternativ om man (som jag) inte vill resa till en militärdiktatur med barnprostitution på restaurangerna. Alla vi mötte inom servicebranschen var väldigt trevliga, det är låga priser och ingen av oss blev sjuka av maten. Tummen upp med andra ord!

Om ni undrar något om resmålet, hotellet, landet eller praktiska saker kring barnen och resan är det bara att fråga!

Jag har ordnat ett galleri med några av bilderna från vår vecka i Mexico. Klicka på respektive bild så visas en förstorad version i samma fönster, sedan får ni backa för att komma tillbaka till inlägget igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Mira 13 januari, 2011 at 10:56

  Åh så roligt att se! Vad fina ni är hela familjen ♥

  Nu när du rest så mycket med dina små, nåt tips på vad jag absolut bör ha med mig när vi reser till Thailand? Tror tjejen kommer att få en Sack n Seat i doppresent iallafall och det är väl bra att ha. 😉
  Alla tips mottages tacksamt!
  Kram!

  [Svara]

 • Lämna kommentar