Lofsan

Bianchi Café och Röhnisch Store

Hans och jag åt min nya fredagslunchfavorit idag; den italienska buffén i Bianchis cykelbutik på Norrlandsgatan. Jag är inget fan av stora bufféer, lite bakterienojig som jag är (inte bara för sjukdomsbasilusker utan också för det ohygieniska) men är det tillräckligt små bufféfat, tillräckligt mycket personal och omsättning på maten så känns det okej. Och är det ”bra grejer” på buffén, då är lyckan gjord.

På Bianchi finns fantastisk mozzarella, äkta parmaskinka, goda såser och grym lax bland annat. Lite dyrare än vanlig restauranglunch men sååå värd!


Efter lunchen gick Hans och jag till Röhnisch butik intill. Jag fick med mig nya träningskläder, stickad mössa och matchande vantar och en så fin väska som jag är så glad för. Den ska jag ha som handbagage och shoppingbag i New York. Det är 3 veckor kvar till Hans och jag åker dit. Jag längtar så!


Väskan finns i knallrosa också


Efter fredagshandling på Hemköp fikade vi på Fabrique.


Pappas plyyyplaaaan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Helena 6 oktober, 2012 at 09:14

  Vilken grym dag du haft! Ibland tycker jag att det låter så soft att bo och jobba i stan, närhet till allt….. Men sen längtar jag ut till förorten – vet att det är där jag trivs bäst 🙂
  Kul iaf att läsa om fin dag med Bianci, Rönnish, fik etc.
  Trevlig helg!
  /Helena

  [Svara]

 • Svara Emelie H 6 oktober, 2012 at 11:15

  Den väskan har jag också. Jag är jättenöjd och tycker att den är alldeles lagom stor för att ha till gymmet och sen är den så snygg också 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar