Sixten

BF+5: Playdate & Förvärkar

Förlåt för att jag har hållit er på sträckbänken hela dagen, ingen bebis här än! Däremot har jag klockat förvärkar i typ sex timmar. De kommer regelbundet mellan 8 och 10 minuter men gör inte mer ont än typ en rejäl prutt på tvären. Men att det är något på G är solklart, fast det kan ju ta flera dagar innan han är ute ändå. Eller så kommer han ut i natt. Vem vet?

Det började trycka lite neråt när Alex och jag gick med vagnarna sedan blev det mer ont när vi satt och snackade i vardagsrummet. På kvällen blev det mer distinkt smärta i nedre delen av magen, jag hade alla mina värkar i ryggen när Sixten skulle födas men Alex hade bara ont i magen så det kan ju göra ont på olika ställen tydligen.

Vi har haft Alex&Malte och Elin&Hugo här på playdate idag. Vi köpte lunch på Hurtigs och såg på när killarna röjde järnet med Sixtens leksaker. I början skulle Sixten ta varje leksak som Malte ville ha men efter ett tag tinade givmildheten upp och de samsades fint om den rosa bilen, den spelande självrullande bollen och alla andra grejer. Hugo är mer en iakttagare än Sixten och Malte som mer kan liknas vid maskiner. Sixten är helt svettig när han leker.

Tänk att Sixtens heliumballong, om än lite skrynklig, fortfarande är i luften, den är från 1-årskalaset och fylldes med helium 28/8, två månader sedan!

Vet ni, att nu håller vi tummarna för att förlossningen har startat, om än långsamt, och att det blir en bebis snart!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Bea 25 oktober, 2010 at 21:53

  Lycka till!

  [Svara]

 • Svara Klara 25 oktober, 2010 at 22:00

  Var tvungen att kolla en gång till innan jag gick & la mig & jag trodde ju du var på fölossningen, eftersom du inte skrivit på hela dagen.
  Skönt att höra att det nu händer lite grejer & precis som du skriver så hoppas vi att det är på G. Vet ju själv hur det är att gå över (14dagar) & jag tyckte inte det var roligt!!!!! =(
  Stort lycka till nu, om det skulle bli en tur till BB innan jag hinner läsa imorgon efter jobbet!
  Kram

  [Svara]

 • Svara Mickis 25 oktober, 2010 at 23:24

  Hejja Hejja! tror nog att jag förlorar i tävlingen! det är ju helt klart en bebbe på g de närmaste 24 timmarna iaf! Kör så de rycker! Ut med den där lilla skrutten nu! 😀
  kram kram

  [Svara]

 • Svara Louise 25 oktober, 2010 at 23:53

  Häftigt!! Jag håller alla tummar o tår på att det kommer en bebis till er! som du/ni har väntat!!

  Kör hårt, du verkar så galet pepp!!
  Heja heja!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar