Lofsan

BF+4: Hemma i Stockholm igen!

Nu har vi precis kommit hem från vår 9 dagar långa tripp till Skåne.

Efter en hotellfrulle (fortfarande en per vecka fram till förlossning :-)) packade vi in oss i bilen och åkte en sväng till Torekov.

Där åt vi lite lunch i mysiga hamnen och tog även en sväng bland de pittoreska små husen.

Jag åt fish´n´chips fast med potatismos.

Jag åt fish´n´chips fast med potatismos.

Ni som tycker att jag ser kort ut. Jag är alldeles lagom lång!

Ni som tycker att jag ser kort ut. Jag är alldeles lagom lång!

Vi bestämde oss för att köra småvägar från Torekov via Halmstad, Hyltebruk till Jönköping och där köra på E4:an. Jag blev idag av med min ljudboksoskuld: Snabba Cash av Jens Lapidus. Normalt sett brukar vi tjattra som hönor när vi åker bil långa sträckor. Så tyst som det var mellan Halmstad och Hammarby Sjöstad i vår bil, så tyst har det aldrig varit mellan oss. Hans har läst boken tidigare, inte jag, och det är ju så spännande! Jag ville knappt pausa för att gå på toa i Linköping! Undrar om jag kan få ro härhemma för att lyssna vidare?

Vi köpte med oss sushi från Arigato här i Sjöstaden till middag och har precis ätit nu. Jag håller på och försöker fixa med TV:n för att aktivera viasatboxen, bloggar och packar upp samtidigt. Bra simultanförmåga!

Inga känningar från bebis eller kommande förlossning idag. På måndag ska vi göra ett ultraljud som ska kolla så att allt ser bra ut. Han måste ju ha tillräckligt med vatten att simma runt i därinne.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar