Lofsan

BF+2: Kyls havsbad, Skillinge och Hotell Kullaberg

Idag åkte hela gänget ner till stranden. Det var i princip första dagen som det varit strandväder sedan vi kom hit. Lite för varmt för mig att bara ligga i solstolen men pappa hade tänkt till!

Här i tältet låg jag bra!

Här i tältet låg jag bra!

Två timmar tror jag vi låg på stranden innan vi med damp tröttnade. Då åkte vi till Skillinge för att äta lite. Jag mådde lite illa och nöjde mig med bröd medans de andra åt sillmacka och sillhamburgare.

Hans och jag åkte sedan och hälsade på Micke och Kari som bodde här i skolan innan nuvarande ägaren köpte det. Micke är gitarrbyggare och förser många av de svenska och utländska artisterna med instrument. De har byggt ett helt fantastiskt hus som nu ligger ute till försäljning . Scrolla ner till Komstad. Så himla ballt!

Ikväll kommer vi ta det lugnt. Ska äta en lättare middag efter min vilostund och sedan blir det chill med syrrorna.

Imorgon ska vi försöka vara i Hammenhög på vårt favvocafé lite enklare style Fröken Östergren redan klockan 11 när hon öppnar. Hon har helt fantastiska kanelbullar och tigerkaka! Vi tänkte köpa med oss fika och äta på vägen. Imorgon åker vi nämligen till Kullen och Hotell Kullaberg.

50-talsnostalgi på Österlen

50-talsnostalgi på Österlen

Fina bilen ska ta oss till västra delen av Skåne imorgon

Fina bilen ska ta oss till västra delen av Skåne imorgon

På fredag styr vi kosan mot storstan och Stockholm igen. Då har 5 dagar av de 14 som jag ”får” passera BF med passerat. Nice!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Josse 29 juli, 2009 at 21:30

  Haha där ligger du som en konung i tältet 😉 Sushi är ju bara sååå gott, bara de första veckorna (månaderna) som jag inte klarade av det men sen har jag mumsat det massor med gånger. Dock gör jag den alltid själv för finns inte att köpa i lilla kalix 😉 Jag är spänd på när din bebbe kommer! Det dröjer nog inte så länge till. Kram

  [Svara]

 • Svara Josse 29 juli, 2009 at 21:30

  Haha där ligger du som en konung i tältet 😉 Sushi är ju bara sååå gott, bara de första veckorna (månaderna) som jag inte klarade av det men sen har jag mumsat det massor med gånger. Dock gör jag den alltid själv för finns inte att köpa i lilla kalix 😉 Jag är spänd på när din bebbe kommer! Det dröjer nog inte så länge till. Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar