Lofsan

BF: Styrketräning, Synd/Belöning och Systermys

Åkte till Sats i Malmö Entré idag. Tänkte skrämma ut bebisen med ett hejdundrade gympass.

Dagens övningar:

Sittande låg rodd
Stående hög rodd med stång
Bröstpress i smithmaskin
Axelövning med hantlar
Superset liggande tricepspress från pannan med stång+stående bicepscurl med stång

Verkar inte ha haft någon större effekt på bebisen eftersom han fortfarande ligger därinne och trycker. Armbågar, knän och rumpa sticker ut åt alla håll. Alienvarning!

Efter passet käkade vi lunch i köpcentret och mötte sedan upp Tant Anna som bor i Malmö. Hon köpte två fina bodies till lillgrabben i en fin bebisbutik. Bilder kommer imorgon eftersom de fick sova i bilen i natt. Kläderna alltså.

Tant Anna

Tant Anna

Lite shopping i gallerian: en morgonrock till mig och sedan tog vi fina bilen in till centrum. Där syndade jag/belönade mig själv en liten påse lösgodis från braiga Tasty House vid Triangeln. Jag ÄLSKAR verkligen lösgodis!

Lovisa syndar/belönar sig själv

Lovisa syndar/belönar sig själv

Ikväll kom lillasyster Elin med sin Simon och de två crazycats ner hit till Tommarp. De bor i pappas hus. Vi hinner få några dagar tillsammans här på Österlen innan jag och Hans börjar röra oss uppåt. Vi åt god grillad middag hos pappa och sedan har vi spelat spel några timmar innan det blev dags att säga godnatt nu vid ett.

Många av er undrar hur planen för oss egentligen ser ut de närmaste dagarna. Jag själv är ju inställd på att det inte kommer hända något denna vecka, känner ingen stress. Så under förutsättning att ingen bebis kommit innan dess så stannar vi här på Österlen till på torsdag. Då åker vi uppåt mot västra delen av Skåne. Vi har bokat hotell i Kullen för en natt och sedan kör vi till Stockholm på fredag.

Spännande att se om den planen håller!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar