Lofsan

Besök på Österlen

När det regnade som värst igår bestämde vi oss för att stanna hemma och mysa hela dagen. Vi tände en brasa och läste böcker. Underbart!

På seneftermiddagen kom Maria och hennes syster Lena på besök. De hade med sig fika från Olof Viktors och vi hade lite catching up och skvaller i soffan. Jättekul att de kom förbi, Maria har jag inte träffat på minst 2 år, Lena typ 4!

Sedan tände Hans grillen på altanen ute i regnet och gjorde jättegod middag: fläskkarré, halloumi, färska rödbetor och sallad.

Sixten var lite knorrig igår, han verkar inte överens med sin lilla mage. Idag är han jätteglad å andra sidan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Marlene 22 augusti, 2009 at 13:19

  Hej..
  Härlig blogg 🙂
  Knorrades det innan eller efter rödbetorna ?
  Tydligen kan det knorras efter rödbetor..
  Var det innan så var det säkert något annat..
  Kram på er

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Tack! Det var faktiskt innan rödbetorna, men det gick över under natten, sedan var han tillbaks i sitt glada humör igen. Men tack för tipset!

  [Svara]

 • Svara Alex 22 augusti, 2009 at 18:04

  Åh de här stackars magarna verkar vara en never ending följetong i våra bloggar. Det är så synd om de små och man kan inte ens hjälpa dem.

  Jag har testat Minifom i stooora doser men det verkar inte alls fungera. BVC-sköterskan sa att det baa är att vänta ut till de blir äldre, men det är ju jättelångt kvar! Stackarna.

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Än så länge är det absolut inget problem, jag är ju dock van vid att han alltid är jättenöjd och glad, så egentligen är han nog inte så jättekinkig..

  [Svara]

 • Lämna kommentar