Lofsan

Benträning med Agnes

Så jädra najs med träningspepp! Agnes hängde på benpasset idag, bra för hennes ben, bra för mina. Det blir mer struktur i passet när jag coachar någon samtidigt. Det går inte att hoppa mellan övningar utan struktur när någon annan är med. Kvalitet!

Syftet med dagens pass var att ge Agnes ett konkret benpass med lagom svårighetsgrad att köra som komplement till spinning och löpning. Istället för ett superset där man kör två övningar på raken och sedan vilar körde vi växelvis två övningar totalt tre set/övning.

20 reps: Djupa knäböj (baksida lår ska nudda vaden) med tom bodypumpstång på raka armar växelvis med Knäböj utan vikt

20 reps: Frontböj (stången framför axlarna, rumpan hela vägen ner mot golvet) 30kg växelvis med Marklyft med Kettlebell 30 kg

20 reps: Höga upphopp på låda växelvis med sidohopp över steplåda.

15 reps per ben: Utfall med främre fot på steplåda, högt benuppdrag med knät framåt mellan varje växelvis med 14 Utfall framåt med rotation över främre benet, 10kg viktplatta.

Nu efteråt drar det duktigt i skinksen. 🙂


Baxter körde på långpass inne på Minisats, 90 min eftersom vi duschade efter passet. Han är så glad att han skriker ut sin glädje och trivs jättebra med Mike och Coffe som hängt med honom senaste passen. Duktiga tjejer och killar som jobbar inne på MiniSats på Odenplan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar