Lofsan

BB-väskan

Efter att jag kom hem från Djurgårn har jag sovit en timme. Hans lagar middag: kycklingwraps med melonsallad. Spännande och säkert gott!

Under tiden har jag förberett en provisorisk BB-väska. I morgon åker Elin och hennes Simon och jag i deras bil till Värmland. Agnes och mamma åker via Örebro för att handla mat, grillkol, dricksvatten och sånt. Mamma har hyrt en stuga någonstans i skogarna kring Filipstad en vecka och vi barn får så klart följa med! På onsdag åker jag med tåg hem till Stockholm så att jag kan vara hos barnmorskan och göra tillväxtultraljudet halv fem.

Hans ska jobba måndag och tisdag och har barnen så han stannar hemma. Men OM det skulle vara så att det händer något under de dagar vi är bortresta så har jag förberett en väska som får stå kvar här hemma. Om jag behöver åka in till förlossningen så tar Hans med sig väskan och bilbarnstolen och kör de 20 milen till Örebro och möter mig där.

Det känns tryggt att ha förberett den, om det händer något när vi är där så kommer saker vara tillräckligt kaotiska som det är. När jag kommer hem nästa vecka ska jag packa om den mer noggrant men nu är i alla fall det viktigaste i den!

BB-väskan

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Josse 27 juni, 2009 at 20:34

  Måste också ta tag i bb-väskan, Johan har bara packat ”skötgrejerna” än så länge. Undra hur många plagg man ska ta med sig till bebben? 🙂

  [Svara]

 • Svara Alexandra 27 juni, 2009 at 22:03

  OK, nu kommer då den obligatoriska följdfrågan: vad kommer du att packa ner i BB-väskan när du gör det mer noggrant? Satt och tänkte på det där idag och det är väl inget mer än kläder till oss alla tre och lite hygienartiklar. Något mer?

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Jag har skrivit en lista, kan lägga upp den senare ikväll!

  [Svara]

 • Svara Jenny 28 juni, 2009 at 00:02

  Hej sötnöt. fasiken jag tog ju med mig en sån där väska. O jag låg ju inne fyra dagar innan jag fick sättas igång sen låg jag inne fem dagar efter. Så ja nio dagar. o i den där väskan använde jag endast hm. va va det jag använde.. ingenting. Jo tandborsten, läppsyl, gummisnoddar o min egna musik. Jag är en sån person som tycker sjukhuskläderna är lite sköna hehe..

  Blöjor finns på sjukhuset. Jo kläder till melvin hade jag med mig till hemvägen. Men innepå sjukan fick han vara i blöjan hela tiden o på mig och Jonte..

  Hoppas du haft en underbar helg.. jag känner mig lite ensam jag.. hehe. men vi kanske kan synas nåt nästa vecka/helg? kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar