Lofsan

BB-väskan + 1 månad kvar

Detta har jag packat så att det finns färdigt hemma.

Till Lovisa:

Rosa mjukisbyxorna + ett par till
sidenpyjamas
Northfacetofflor
amningsinlägg
3 boxertrosor
sporttop NIKE
mvc journal
legitimation
patientbricka
mjukt toapapper

Till Shrimpy:

Grå mysoverall med tvättbjörn
5 bodys: vit sötnos lång ärm, gullunge lång ärm, 2 Ralph Lauren blå kort ärm, rosa Paul Frank kort ärm
2st byxor: vit plysch, svart älskling
2 par strumpor
solhatt
mössa
filt
babyskydd bil

Det här har jag antingen med mig till stugan eller ska packa ner så småningom.

Mjukiströjor 2 st
Stora bindor
necessär
deodorant
schampoo+balsam
bodylotion
tvål
smink
hårborste
tofsar
olja till magen
lypsyl
betalkort(mynt)
tidningar
godis
förlossningsbrev
sportdryck

Har jag missat något?

Jag vet att jag har mycket grejer på listan, men hellre för mycket än att bli irriterad för att jag saknar något.

Idag (lördag) är den den 27/6. Det innebär att det är exakt en månad, eller 30 dagar kvar till BF, 27/7.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Bea 28 juni, 2009 at 20:54

  Vi plockade med kortspel och yatzy ifall förlossningen skulle ta lång tid. Vi plockade dock aldrig fram det eftersom jag blev snittat och dessutom mådde rejält illa innan Elias kom ut. Men ett tips i alla fall i fall ni av någon anledning skulle få tråkigt. Kameran är väl ganska viktig annars. Kram

  [Svara]

 • Svara Cissi (gih) 28 juni, 2009 at 23:29

  Musik!

  När det blev snitt för oss hade jag ju inte direkt nåt att säga till om, vill ju liksom hellre att doktorn som ska skära är lugn än jag. Kommer ihåg att jag var mycket störd över att det spelades mitt hat, Jan Johanssen, när min lilla bebis skulle möta världen! Men som tur var så hann det bli ny låt, och Igor plockades ut till forever young. Mycket bättre.

  Kram kram.

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Då får det bli små högtalare som vi kan koppla till ipod! Tack!

  [Svara]

 • Lämna kommentar