Lofsan

Baxters luciatåg

I år är ju Lucia på en lördag men det hindrar inte landets alla förskolor och skolor som tar chansen till att bjuda in alla föräldrar på luciatåg. Vi har tur eftersom Sixten och Baxters förskolor har valt olika dagar för sina firanden. Idag var det Baxters tur att sjunga sina sånger, hårt hållandes sin fina kompis i handen. Med hög klar stämma tog han i och sjöng med i alla sånger. Personalen lät barnen sjunga själva, det är väldigt modigt, men det blev så fint. Baxter har tränat så mycket och jag tror att han är riktigt nöjd med sitt luciatåg!
 
 


Superstolt mamma!


Mormor, Agnes och Henric kom också och tittade idag. Det betydde mycket för Baxter.


På måndag har Sixtens förskola sitt luciatåg. Han är inte lika engagerad i sånt här som Baxter är.

 
 När vi typ hade frusit ihjäl om fötterna och Baxter ätit 3 lussekatter så cyklade vi hem till lägenheten för att titta på dagens avsnitt av julkalendern. Vi följer både Piratskattens hemlighet och Hightower på SVT Play och Sveriges Radio. Det är väldigt spännande, lite svårt för gräbsen att förstå allting (vi pratar alltid igenom allt som händer efter varje avsnitt och ibland får vi pausa mitt i) men väldigt mysigt att ha som rutin varje eftermiddag.
 
 Jag hämtar klockan 15 varje dag så våra eftermiddagar blir väldigt långa hemma, det är skönt tycker jag eftersom vi startar dagen vid 06 och sen jobbar alltid jag 2-3 timmar när barnen somnat för natten. Timmarna tillsammans med gräbsen på eftermiddagen när vi tittar på film, pysslar, spelar TV-spel eller bakar är guld värda för mig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar