Lofsan

Baxters första gungning

Idag fick sig Baxter sitt första åk i gungan. Succé direkt.

Vi andra åt glass och solade. Varmt som på sommaren. Jag invigde nya baggybraxer från Gstar. Sixten gungade som en manisk. Och grävde. Och kastade sand. Rakt upp i luften och så ner på kepsen.


Ett inlägg från gymmet kommer senare. Vi filmade några klipp som jag hoppas kunna ladda upp. Bland annat med rotationsövningen jag visat på bild tidigare!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara ANNIH 21 april, 2011 at 18:41

  Hej har du något bra tips om hur man ska komma i gång med träning. Jag har så dålig kondition så jag tycker det är skit jobbigt att över huvudtaget börja med något. Känns som hjärtat ska hoppa ur kroppen om jag gör något konditions krävande o då ger jag upp direkt. Jag är 162 o väger 74 kg hur mycket borde jag väga?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Jag tycker inte att vikten är särskilt viktig i ditt fall. Börja med snabba promenader så att du får lagom flås. Det viktiga är inte vad du gör utan att du gör något. Bestäm en sträcka och ta tid på hur lång tid det tar att gå runt. Sedan försöker du förbättra den.

  Lycka till!

  [Svara]

  Sofie Reply:

  Jag tar mig friheten att lägga mig i lite 🙂 Annih, jag kände EXAKT som dig för ett antal år sedan. Men jag började med promenader och köpte efter ett tag kort på träningsanläggning. Idag tränar jag flera dagar i veckan och bara älskar det. Kroppen liksom skriker efter ett par dagar om den inte fått komma till gymmet, och det trodde jag aldrig för några år sedan. Så kör på, allt är möjligt 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Härligt!

 • Svara Louise 21 april, 2011 at 20:09

  Vilka snygga brallor Lofsan! Och kul med den nya sidan! Glad Påsk på er! Kram från Helsingborg

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack!

  Och detsamma, Skåne är som bäst nu!

  [Svara]

 • Lämna kommentar