Lofsan

Baxters födelsedag 5 år

 Idag är det Baxters riktiga födelsedag, 5 år stora killen!
 
 Jag själv tycker att det är mysigt när barnen fyller år när vi är lediga, Sixten fyller år 3/8 så då är det ju alltid sommarlov. Baxter kommer ofta att fylla år på höstlovet men i år har vi lagt barnens höstlov om 2 veckor så det har varit en vanlig förskoledag för honom. För 2 år sedan var vi på Marbella när han fyllde år. Det var härligt!
 
 Fördelen med att fylla år på en vardag är att bli firad av alla kompisar och fröknar. Baxter som normalt sett är kung på sin förskola höll i princip audiens idag. Kungakrona på lunchen och kortsidan av långbordet. Succé!
 
 Imorgon ska hela gruppen (alla 10:or går i samma grupp) åka tillsammans med 11:orna till stan och gå på teater. Det är så himla gulligt med förskolegrupper som åker tunnelbana till city, går på teater och till och med förra året tittade på julskyltningen på NK. Jag älskar barnens förskolor!
 
 Ikväll har vi haft mina systrar och deras män på tårtkalas. Mormor och morfar jobbar båda två idag så de var på besök igår istället.
 
 Baxter är väldigt nöjd och stolt över att vara 5 år gammal nu och jag tycker att det känns supermärkligt att vara mamma till en så stor kille. Jag har verkligen svårt att vänja mig vid att barnen blir äldre. Nästa höst börjar båda två skolan och jag har liksom blivit skol-mamma, hur konstig är inte det?!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar