Lofsan

Baxters 1-årsdag!

Jajamänsan! Big Guy!

Sixten och jag har sjungit och hurrat och Baxter har fortsatt hurra för sig själv sen dess. Han är duktig på att härma vad vi säger.

Sixten får vara på förskolan ett par timmar idag, han älskar ju det. Baxter och jag passar på att träna och köpa tårta till kalaset ikväll. Jag har bjudit över min familj i eftermiddag och så blir det barnkalas för Sixten och Baxters vänner om några veckor i nya lägenheten.

Det känns bra att vara tillbaka i vardagen med matrutiner och träning. Jag tycker inte om när någon annan bestämmer agenda för matschema och meny. Jag är van vid att äta på fasta tider och exakt det jag behöver. Vi fick jättefin middag och frukost på hotellet men holländarna äter tydligen inte lunch på samma sätt som vi. Idag blir det i alla fall min älskade kesella med hallon och nötter till lunch!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lina 26 oktober, 2011 at 09:35

  Är det verkligen det enda du äter till lunch? Kesella? Det är mitt mellanmål alt kvällsmål..

  [Svara]

 • Svara Sophia 26 oktober, 2011 at 09:50

  äter du aldrig lagad mat till lunch?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Nej, jag äter en proteinkälla typ kyckling, räkor eller kalkon och massa sallad med tomat, avocado,mozarella och liknande med en oljebaserad dressing eller en yoghurtdressing. Om jag äter hemma själv så äter jag en eller två burkar kesella med massa nötter och lite torkad frukt och hemgjord müsli. Jag äter ca 500 kalorier till lunch.

  [Svara]

 • Svara Angelica 26 oktober, 2011 at 10:19

  Grattis Baxter på 1 årsdagen!

  Jag är nyfiken på och undrar om du skulle vilja berätta hur du lyckas få ihop allt som hör vardagen till för en småbarnsförälder när Hans reser så mycket. Min sambo är just nu iväg och reser med en vecka i taget och kommer förbli så ett tag fram över, dvs hemma en vecka och borta 3-7 dagar och ibland ännu längre kanske. Vår lille Viggo är 2,5 år och vi väntar syskon i januari, så när man inte är van vid att själv ta hand om hus, barn, matlagning, leka, hämta och lämna på dagis (så tidigt och sent som möjligt för att inte få dåligt samvete för att han är för långa dagar) så känner jag mig en aning stressad över att jag inte har hittat nån rutin på det och lyckats lära mig att slappna av när jag väl kan.

  Så spännande du verkar ha haft i Amsterdam!
  Kramar

  [Svara]

 • Svara jojjan 26 oktober, 2011 at 10:38

  Det var länge sen jag kommenrerade. Fy på mig! Jag får skylla på att jag haft en kass mobil som har varit seg seg att surfa med. Men nu har jag en ny, snygg en!
  Grattis finaste Baxter på födelsedagen!
  Lofsan, din blogg är grym och du inspirerar mig oerhört mycket både till träning och genom din alltid positiva inställning till livet!

  [Svara]

 • Svara Lisa 26 oktober, 2011 at 11:24

  Stort Grattis till Baxter på 1-årsdagen! Hipp hipp hurra!

  [Svara]

 • Svara Em 26 oktober, 2011 at 11:39

  Borta himla bra men hemma bäst 🙂 Jag älskar att resa, äta god mat, sova i lyxiga hotellsängar etc. men håller med, gud så skönt det är när man kommer hem och får äta sina vardagsfavoriter och komma in i rutinerna igen! Holland verkar som en häftig stad, och bugaboo kontoret inte minst!

  [Svara]

 • Svara Carola 26 oktober, 2011 at 21:45

  Grattis lille cooling på 1-årsdagen!
  Tiden går fort… Tycker inte det var längesen han satt i babysittern när jag såg honom första ggn. Då var han inte stor 🙂
  Hoppas ni haft en bra dag!

  [Svara]

 • Svara Mickis 26 oktober, 2011 at 22:27

  Grattis söta Baxter!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar