Lofsan

Baxter och Nattis dansar

[videofyme id=”423768″ width=”480″ height=”360″]

Baxter och Nattis dansar

Jag testar tjänsten Videofyme istället för youtube några dagar. Till skillnad från youtube så har jag möjlighet att få betalt när ni klickar på filmerna. Jag vet inte om jag ska fortsätta med det sen men jag vill prova i alla fall. Jag älskar nämligen youtube.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara anno 6 mars, 2012 at 20:19

  men det får man på youtube med.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ja, men då måste jag ansöka för varje klipp och det går inte via appen. Om det dessutom är gymmusik i bakgrunden blir de inte godkända. Jag ska prova i alla fall så får jag se.

  [Svara]

 • Svara Sofie 6 mars, 2012 at 20:27

  Klart du ska testa 🙂 Har dock problem att se dina filmer från ipad, det blir bara en svart ruta o ibland ljud 🙁 ….

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Klicka på youtubesymbolen i nedre högra hörnet så öppnas det i eget fönster. Har något med internminnet att göra tror jag.

  [Svara]

  Anonym Reply:

  Värsta teknikern ju 🙂 Tack 🙂

  [Svara]

 • Svara Jenny 6 mars, 2012 at 20:52

  Reklamen är stööööörig på videofyme.. 🙁

  [Svara]

 • Svara L 7 mars, 2012 at 13:38

  Absolut ska man ju ha möjlighet att få en slant för de videoklipp man gör! Dock måste jag erkänna att jag bara kollar på videoklipp med reklam 1 gång av 20, medan jag tittar på videoklipp UTAN reklam 9 gånger av 10.

  [Svara]

 • Lämna kommentar