Lofsan

Bästa starten på helgen

Det måste väl ändå vara att träna?!


Efter åtta timmar i våningsängen vaknade jag helt förvirrad av klockan. Jag brukar inte behöva sätta alarm om man säger så. Männen i hemmet låg i dubbelsängen alla tre och snarkade medan jag smög på mig träningskläder och gjorde en smörgås att äta på vägen till Medborgarplatsen. Vickade för en kollega på ett 45 minuter cykelpass och fick sällskap av en kompis som fått en gratis provträningsvecka på Sats. Prata med ditt Satscenter om du vill ge bort ett kompiskort!

Idag har jag massa möten under dagen, jag har bla ett projekt tillsammans med Milla som lanseras nu i december. Vi ska ge er träningsmammor vad ni behöver!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Karin 18 november, 2011 at 09:11

  Eller hur!!
  Körde just ett pass hemma på golvet med tabataintervaller! Jag inspirerades av ditt inlägg igår….. 🙂
  3 åringen va med och spelade fotboll samtidigt och 1-månaders tjejen sov!

  Ha en bra dag!
  Karin

  [Svara]

 • Svara Linda kw 18 november, 2011 at 15:31

  Tack för en inspirerande blogg! Hittade hit genom Min vän Lina (som skriver Liniz reseblogg). Har själv beställt ett par Salomon skor för vinterträningen, blev inspirerad av ditt lilla inlägg. Måste testa intervallerna för hemmaträning med snart, det kan man ju lätt köra när barnen sover:)

  Trevlig helg!
  /Linda

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Vad roligt, välkommen!

  Prova passet och berätta vad du tyckte! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar