Lofsan

Bästa starten på året

Finns det något bättre sätt att starta året på än att träffa ett gäng supermotiverade tjejer och ge dem ett träningspass från paradiset. 😉

Jag kör nyårsträning på Rosa Skrot hela veckan med olika typer av pass med stationer med fokus på bålstyrka, explosivitet och uthållighet. Idag på nyårsdagen körde vi 8 övningar med både korta och långa intervaller, kettlebell, rep, hopp och pressar.

Helt fantastiska brudar och jag känner mig så inspirerade att möta 2013. Bästa starten!

Nu ska jag och min fina lilla familj gå ut på en långpromenad!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Carina 1 januari, 2013 at 14:33

  Det lät skoj! Själv körde jag ditt magpass här hemma & jag kan ju säga att jag kommer bara att bli starkare och starkare. Det var grymt jobbigt men underbar känsla när jag fixat hela passet! Nu väntar jag på träningsvärken. Ska bli kul att fortsätta följa din blogg under 2013!

  [Svara]

 • Svara foraldrafitness 1 januari, 2013 at 14:52

  Vilken härlig bild, syns att ni haft kul!

  [Svara]

 • Lämna kommentar