Lofsan

Bästa mammorna i Lund

Jag har lärt känna en tjej som är en fantastisk mamma, vän och inspirationskälla; Carola. Carola är trebarnsmamma och bor i Lund. Hennes Ville är lika gammal som Sixten och flickan Ella är några månader yngre än Baxter. Carola är träningstjej, precis som jag och lika snygg. Lika snygg är Carolas fru. Bästa mammorna i Lund.

-Idag har jag och gräbsen varit hemma hos familjen för första gången. Carolas äldsta son är världens finaste 5-snart-6-åring. Klok, snäll och rolig. Bra egenskaper för att klara sig bra här i livet. Ella sov i vagnen hela förmiddagen så henne såg vi inte mycket av och Ville var på förskolan men mina gräbs hade underbara timmar ändå. Massa flygplan, stora bilar, helikoptrar och bullar. Allt mina söner vill ha.

Carola och jag fick en stund med lekande barn i annat rum så vi hann prata om det viktiga i livet; kärlek och träning. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Carola 9 augusti, 2011 at 20:39

  Tack för trevlig dag och fina ord i bloggen. Tack detsamma med andra ord!

  [Svara]

 • Svara Stina 9 augusti, 2011 at 20:55

  Nämen. Precis runt knuten tillmig 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Är det i Lund ni bor Stina?

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 9 augusti, 2011 at 23:23

  Tänkte det när jag såg bilden. Är det inte bära Stina??

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Nu fattar jag ingenting; bor Stina i samma området?

  [Svara]

 • Svara Mimmi 10 augusti, 2011 at 09:34

  Carola är grym:=)
  Vad kul att ni träffats:=)
  Jag tipsade Carola om din blogg ( och min nära vän och fd studiekollega från Bosön Sofia Waesterberg och tipsade mig!)
  Ha en härlig skånetrip!
  Mimmi

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Åh vad roligt! <3

  [Svara]

 • Svara cheap bridesmaid dresses under $60 12 december, 2013 at 15:09

  What are you indicating, man? I realize everyones got their own thoughts and opinions, but really? Listen, your web log is awesome. I like the hard work you put into it, specially with the vids and the pics. But, come on. Theres gotta be a better way to say this, a way that doesnt make it seem like everybody here is stupid!

  [Svara]

 • Lämna kommentar