Lofsan

Bästa julklappen 2014

Det är några stycken som mailat och frågat om man kan köpa presentkort på Lofsangruppen, kanske är det så att man vill skriva en riktigt vass önskelista till tomten? Hos Lofsangruppen kan du välja mellan två betalningsmetoder:

1.) Abonnemang (minsta bindningstid 3 månader): vem som helst kan stå som betalare för ett abonnemang och man kan byta betalningsansvarig under perioden så om en sambo, svärfar, mamma eller moster vill ge dig ett abonnemang hos Lofsangruppen så registrerar dom dig på sajten men uppger sig själva och sina kortuppgifter på betalningsinformationen. Första månadsavgiften dras det datum man väljer som startdatum vid registreringen.

2.) Paket (gäller i 3 månader): man betalar samtidigt som man registrerar sig oavsett startdatum. Det går alldeles utmärkt att registrera en person men lägga in en annan person som betalare.

Kom ihåg: om det ska vara en överraskning på julafton så behöver den som ger bort Lofsangruppen använda sin egen mailadress så att bekräftelsen hamnar på rätt plats. Mailadressen och lösenordet kan vi ändra sen när julklappen är överlämnad. Vi kan också ändra startdatum, i fall man vi börja tidigare eller senare, i mån av plats.

Och föresten: Om någon har friskvårdsbidrag kvar från sin arbetsgivare så går det alldeles utmärkt att använda hos Lofsangruppen. Välj Paket och inte Abonnemang så får du ett kvitto på hela summan direkt.

IMG_9590

Här hade det kunnat stå någon sliskig reklamtext till exempel BLI EN VINNARE DU OCKSÅ, TRÄNA MED LOFSANGRUPPEN! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Mari 2 december, 2014 at 18:59

    Det hade inte varit en dum julklapp =)

    [Svara]

  • Lämna kommentar