Lofsan

Barnvagnsköp

Hur många vuxenpoäng får man för det?
IMG_0346

Här är skönheten!

En Teutonia Spirit. Tysk kvalitet. Som BMW.

Trots att vi tränat på att fälla ihop den i butiken var det lite knepigt när vi väl skulle göra det ”på riktigt” för första gången. Men min Kärlek kan fixa han!

IMG_0510

Brun liggdel och svart sittdel. Svart solparasoll och svart vattenflaskhållare för mina fettförbränningsrundor (tillval).
teutonia_spirit

Barnens Hus hade någon form av erbjudande under veckoslutet vilket innebär att för varje 250:- man handlade för fick man presentkort på 50:-. Vi fick presentkort på 1600:- Då kan ni räkna ut vad vagnen kostar.

För de 1600:- köpte vi lakan, frottéunderlag och spjälskydd till spjälsängen som vi inte har. Dessutom köpte vi en amningscape. Det var en bra deal.

Ikväll ska vi äta helstekt balsamicofläskfilé med ris, bacon, färska champinjoner och purjolök. Till det serveras en K1gala på TV4 Sport där sonen till Hans kollega ska gå en match. Mums!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Cissi 22 maj, 2009 at 23:39

  Amningscape? Gud vad de hittar på… Snygg du är!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Men smart om man inte vill visa hängmagen för alla när man ska amma sen. Min kompis har en sådan och hennes son ser ut som en superman, eller trollkarl med en mantel. Så ballt!

  [Svara]

 • Lämna kommentar