Lofsan

Barnskor från Ralph Lauren

Jag ska inte hänga ut någon men vissa läsare är nästan mer besatta av barnkläder än vad jag är och vill se mer mer av vad som jag har beställt. Dessa skor, kängor och stövlar från Ralph Lauren beställde jag till gräbsen. Gummistövlar till Sixten i storlek 10, vinterstövlar till Baxter i storlek 7. Kängorna i brunt och svart ska Sixten ha nästa år om de inte redan passar till våren, sjukt snygga!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sandra 27 november, 2011 at 14:52

  Åh va fint!!! Vi besatta tackar ödmjukast

  [Svara]

 • Svara Sandra 27 november, 2011 at 14:56

  Hmm… Det funkade inte att göra en smiley… För en smiley skulle det varit och sen skrev jag att jag älskar inspirationen! Tack tack!

  [Svara]

 • Lämna kommentar