Lofsan

Barnshopping.se

Vilken trevlig kväll jag har haft! Snittarna var inte så mycket att hurra för men sällskapet och framförallt goodiebagen var grymt. Vi fick lyssna på några företag och titta på produkter men det är själva minglet jag tycker är bäst så klart.

Mina trogna följeslagare Ida, Alfvan och Alex var mitt sällskap för kvällen tillsammans med fina Marlene (som inte fastnade på bild).

20110921-222829.jpg

20110921-222851.jpg

Jag hängde en del tillsammans med mina två duktiga bloggkollegor här hos Allt för föräldrar; Dorothea och Bambi. Vi ska göra ett samarbete med ett företag framöver som kommer gynna er läsare bigtime. 😉 Håll utkik!

20110921-223154.jpg

Jag lånade en bild från Bambi på oss två. Bambi har precis börjat träna, på Sportlife. Besök gärna hennes blogg och peppa henne så att hon blir inspirerad, det är ni grymma på!

20110921-223327.jpg

Barnmat från Hipp, Jogolino från Nestlé (som barnen även tidigare fått hem att smaka, succé!), mössor från både My Kiddoo och Vossatassar, böcker, Händige Mannyfilm, blekningstandborste (!) och en kryssning med Birka Paradise låg bland annat i den stora goodiebagen. Kryssningen för fyra personer i Paradise Class vill jag självklart ge bort till en av er läsare; den första som mailar mig sin adress lovisa.sandstrom@me.com får presentbrevet med posten!

Stort tack Barnshopping.se för kvällens event och alla fina Bloggmammor för att ni är ni. Bästa människorna som ger så mycket glädje!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar