Baxter, Sixten

Barnmorskan, Runners store och Maria

Dagens mamma & Sixten

Dagens Sixten i hoodie från Debenhams, cargobyxor från Polarn o. Pyret och Adidasskor

Dagens mamma har en period nu där hon känner sig svullen och gigantisk så hon blir glad när ni skriver hur fin hon är!

Idag hade vi en dejt med barnmorskan på Mama Mia. Jag är så förvirrad just nu. Gick förbi porten och fortsatte uppför backen häromdagen och förstod inte varför H frågade vart jag var på väg. Hem?! Jag hade i alla fall tagit fel på tiden idag så vi fick en halvtimme att fördriva inne på Bonti innan mötet.

Dagens besök innehöll:

-Provsvarsresultat: R-negativ med ett positivt barn vid första graviditeten innebär att jag kommer att bli kallad till ytterligare en provtagning i vecka 29.

-Blodprov för att undersöka järnvärde: 112, måste bli bättre på att ta mina järntabletter.

-Lyssna på hjärtslag: 148 snabba slag per minut.

-Blodtryck: lågt.

-Känna på livmodern: den når till naveln, lagom stor!

Efter barnmorskan gick vi ner till Hötorget och åt kebab. Sixten äter brödet och några små bitar kött men helst sin fruktpåse från Ellas kitchen. Efter Hötorget gick vi ner till Runners store på Vasagatan och tittade på lite nya träningskläder. Jag köpte ett par grymma löpartights från Salomon och en tröja. De ska jag ha i morgon när jag flyttat ut kvällens Crosstraining från Sats i Sickla till Hammarbybacken. Det kommer att bli ett riktigt bra pass med tuffa utmaningar. Någon som vill följa med och köra med mig och deltagarna?

Efter att ha köpt med oss fika gick vi hem och låste upp för min kompis Maria som satt i trappen och väntade på oss. Vi fikade, pratade, skvallrade och lekte med Sixten. Sixten gillar henne skarpt! Jag med. Maria är min överlägset äldsta kompis. Jag minns när hon och hennes syster kom till fritids första dagen när de flyttade hem till Sverige från Saudiarabien. Sedan den dagen är vi oskiljaktiga vart vi än i världen befinner oss.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara perdidi 7 juni, 2010 at 19:30

  Du ser fräsch ut! =) Jag avundas dig som orkar träna och röra på dig. Själv orkar jag knappt ta mig uppför en trappa så är jag slut! Gillar din blogg förresten, följt den länge nu då vi är lika i mångt och mycket! Och nu hamnde vi på samma BF, var det 19 oktober för er med? =) Spännande! Allt gott!

  [Svara]

 • Svara anna 7 juni, 2010 at 19:31

  du är jätte fin , ser jätte pigg och fräsch ut ! :):)

  [Svara]

 • Svara Amanda 7 juni, 2010 at 21:58

  MEN SLUTA LOFSAN! Du e ju klockren! Jag tycker du bara blir fräshare o fräshare hela tiden så sluta känn dig så där o njuuut istället!

  O du, man MÅSTE inte kommentera hos mig bara för jag kommenterar juuu. Jag gillar o babbla i ditt kommentarsfält så känn ingen stress att du oxå måste. De e inte därför jag kommenterar.

  Så roligt o höra att ni VISSTE när de tog. Visst e de häftigt?! Om vi skulle få ett plus på stickan skulle vi bli världens lyckligaste. Vi vill ha stooor familj. Har inte försökt så mycke nu eftersom jag har opererat mig o så men vi ska starta bullbakandet 😉

  Ta hand om din goa familj nu.

  Kramar

  [Svara]

 • Svara Eplet 7 juni, 2010 at 23:33

  du är finast i världen syster!

  [Svara]

 • Svara Carro 8 juni, 2010 at 12:09

  Du är verkligen superfin!!! Du ser så fräsch och lycklig ut:)

  [Svara]

 • Svara Maria 8 juni, 2010 at 18:26

  Ameh, du är ju hur fin som helst! Tack så jättemycket för igår, det var väldigt gott och trevligt 🙂

  Jag kommer minsann ihåg första gången vi sågs på fritids också. Du hade på dig en blå sjömansklänning och satt i knät på Lena Kråklind (jag tror det var så hon hette). Vill även minnas att du hade håret i två små tofsar, en på varje sida 🙂 Det var början på en lång vänskap minsann…

  [Svara]

 • Svara Evelina 8 juni, 2010 at 22:27

  Vad fiiin du är :-)!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar