Lofsan

Barnmorskan och Telia

Kärleken är och jobbar några timmar på förmiddagen men klockan 11 ska vi mötas hos Barnmorskan. Man säger tydligen inte mödravård längre för när jag härom veckan frågade min kollega vart hon hade gått på mödravård tittade hon på mig och började garva. Vi var på kurs och de andra vände sig om och blängde. Nästa gång ska jag fråga henne om Barnmorskan istället.

Barnmorska på norska heter Jordemor. Det är ett vackert ord.

I morse klockan 0400 bytte mitt mobilnummer boende. Från Tele2 till Telia. Det innebär att min mobil från och med nu alltid ska fungera. Oavsett om jag ska skjutsa min arma moder till flygplatsen 0600 eller ringa förlossningen.

I och med mitt operatörsbyte bytte jag också abonnemang. Det betyder att jag inte ringer till fast pris längre. Så om jag inte hör av mig längre så är det inte för att jag är sur. Utan snål.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar