Lofsan

Barnmorskan och Österlen

Idag har jag fått planera om dagen en del. Vi har, förhoppningsvis, vårt näst sista barnmorskebesök idag och jag lyckades få det framflyttat eftersom vi ska åka ner till Skåne och Österlen i eftermiddag, då slipper vi komma fram mitt i natten. Men jag orkade inte packa igår kväll så det ska jag göra nu på förmiddagen och det innebär att det blir för stressigt att hinna med träning och lunch innan BM så jag planerar om träningen till en promenad till Östermalm istället för att hänga på gymmet.

Lite tankar om veckans TV-premiärer;

Biggest Loser – bättre och snyggare produktion än förväntat.
Skånefruar – skämsTV som vi kallar det härhemma.
Kung av Tylösand – finns de här människorna på riktigt? Och Calle Schulman? Pinsamt karriärval…

Gårdagens träningsmamma

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar