Lofsan

Barnmorskan

Besöket hos barnmorskan gick bra. Alla prover såg bra ut. Till och med järnet, fastän jag bara tar tablett i bland. Däremot är han INTE fixerad än. Jag tänkte ju att det kunde vara fixeringen som skapat besvär sen igår men icke sa nicke.

Barnmorskan tror däremot att det kan vara en förlossning på gång nu så småningom och att det är kraftiga förvärkar jag känner. Om det skulle vara så är det ju absolut ingen fara. Han är ju i princip färdigbakad, om än liten. På ett sätt vore det skönt om förlossningen satte igång denna vecka, även fast jag inte känner mig helt klar med de förberedelser jag vill göra hemma. Oavsett så kommer han ju komma ut när kroppen vill, inte när JAG vill. Men som sagt… Jag känner mig klar med att vara en gravvo nu.

Vi fick med oss ett ”välkomstpaket” från Libero med massa blöjor, servetter, skötunderlägg och olja från Libero så den har jag ägnat mig åt att packa upp i badrummet och till skötväskan.

Till middag blir det fiskpanetter med potatismos. Nu är det slut på rostisar och yoghurt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara skolfux 8 juli, 2009 at 08:57

  Oj vad spännande. Nu blir jag inte alls avundsjuk…. 😉 Vill oxå, är så trött på detta nu..men som sagt, det är inte jag som bestämmer detta utan den lilla personen där inne. Och just nu känner jag ingenting. Har inte haft en sammandragning el förvärk på flera dar. Lycka till!

  [Svara]

 • Svara Alexandra 8 juli, 2009 at 09:10

  Nä?! Inte fixerad?! Men jag antar att det var skönt att höra att allt såg bra ut iaf. Inga konstigheter som Håkan skulle ha sagt…

  [Svara]

 • Lämna kommentar