Sixten

Barnkulan

Det är så skönt att både Sixten och Baxter sover så bra just nu. Sixten sov i egen säng HELA natten, har det någonsin hänt? Baxter äter första nattmåltiden först vid 04 så jag får flera timmar sammanhängande sömn innan dess. Tänk om vi vuxna vore bättre på att somna i tid och inte ligger och snackar förbi midnatt, då skulle vi vara riktigt utvilade. 🙂

Idag snofsade vi till oss för att åka ut till Nacka och Barnkulan i Orminge. Ida&Lykka, Alex&Malte, E&Lilla A och Sofia,Emelie&Nathalie mötte oss där, de har ju typ promenadavstånd. Barnkulan är ett lekland, mindre än Andys men större än MiniSats på Odenplan, perfekt för typ 3-åringar och äldre. För våra 1-åringar var det katastrofalt. De ramlade om vartannat, grät i kapp, blev klängiga och allmänt stressade. Inte så trevligt med andra ord. 5-åringarna hoppade så mycket i ett sånt där luftslott att våra ungar flög all världens väg och de blev omkullsprungna vart de än var. Nästa vecka tar vi oss tillbaka till lilla Saltsjöbus istället, bättre för de små!

Maten var sisådär, slutade med att jag åt en halv baguette med mozarella och parmaskinka men helst vill jag äta sallad till lunch, snopet.

Båda kidsen somnade i bilen på vägen mot Sickla så jag ställde in min Kvantumshopping och åkte in till Odenplan och sprang in på Melanders och köpte med middag därifrån istället. Hans är ute och reser som vanligt så vi väntar på att planet ska landa så att han kommer hem snart. Nu tar vi officiellt helg i det Renmanska palatset, en riktigt bra sådan känner jag på mig!

Dagens Sixten har nya snickisarna från Polarn o. Pyret, Ralph Laurenpiké och Adidasjacka

Dagens Baxter har jumpsuit (kallas det det?) från Ralph Lauren och Lacostesneakers

Dagens Mamma i Gstartisha och Replayjeans

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Jessica 19 november, 2010 at 21:43

    Du har säker hört det förr, men jag tycker Lil´B är så otroligt lik sin morfar =)
    Och så har jag en fråga. Jag fick ju själv en liten dotter för snart två månader sedan och har en son som är 16månader. Nu har jag börjat få ont i nedre delen av ryggen. Jag antar att det är sviter av täta graviditeter, men även svaga ryggmuskler. Hur ska jag träna upp nedre delen av ryggen på bästa sätt? Jag är i princip otränad sedan innan också… Lilla, lilla degmagen skulle jag ju också gärna slippa, men det känns som ett senare problem kanske =)

    [Svara]

  • Lämna kommentar