Lofsan

Barnbutiken och Burts Bee

Igår åt jag lunch tillsammans med min namne Lovisa som äger hela Barnbutikenkedjan. Lovisa och jag är lika på så många punkter att det är komiskt! Jag har aldrig träffat någon som pratar lika snabbt som jag, är lika energisk och samtidigt supertrevlig! Lovisa och Lovisa i kombo blir livsfarligt!


Nybliven trebarnsmamma och businesswoman ut i fingertopparna, I like!

Jag har inlett ett stort och för er läsare mycket gynnsamt samarbete med Lovisa och Barnbutiken vilket kommer att gynna er läsare Big-Time. Ojojoj säger jag bara. Håll ögonen öppna så får ni veta mer snart.


Lovisa och lilla Emmy framför den nyöppnade Barnbutiken på Gamla Brogatan, precis bakom Pub på Drottninggatan.

Förutom en god laxsallad på Nordic Light Hotel (hotellobbys är sjukt underskattade småbarnshängsställen) träffade vi den svenska agenten för Burts Bee. Burts Bee är stort i USA och kommer nu att explodera på den svenska marknaden. Alla produkter är organiska och helt naturliga. Det finns en serie för bebisar och en helt anpassad för gravida och mammor. Inom kort kommer Burts Bee att säljas hos Barnbutiken, jag är redan beroende av läppbalsamet jag fick igår!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Mimmi L 23 juni, 2011 at 21:08

  Låter spännande! Det var en trevlig butik! Har bara varit på Brogatan en gång, men några fler i Heron när den fanns.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Du om någon kommer att gilla tävlingen jag kör nästa vecka!!!

  [Svara]

  Mimmi L Reply:

  Åh, nu blev jag ju ännu mer nyfiken! 😛
  Blir en spännande vecka nästa vecka då, Donkeyn anländer också!

  [Svara]

 • Lämna kommentar