Lofsan

Barn & Baby

Idag tillbringar jag många timmar på Kistamässan och branschmässan Barn & Baby. Jag sitter i juryn för att utse Årets Nyhet 2012, ett så kul uppdrag! Alla har möjlighet att rösta på de nominerade produkterna hos Allt för föräldrar. Jag har en favorit sedan tidigare i den lilla resevagnen Yoyo som passar handbagagemåtten till flygplanen.

Det kommer droppa in blogginlägg från mässan under dagen såklart!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Sandra 18 oktober, 2012 at 10:12

  Hej,
  När publiceras vinnaren av tandborsttävlingen? Jag skulle behöva borsta mina tänder exta noga inför nästa veckas tandläkarbesök nämligen… 🙂

  [Svara]

 • Svara Mimmi L 18 oktober, 2012 at 12:39

  Spännande! Min favorit också, oväntat va? Den är verkligen super!

  [Svara]

 • Lämna kommentar