Lofsan

Bara de mest trogna

Vi var en liten tapper men envis skara som trotsade ovädret och hejade på löparna längs Söder Mälarstrand. Jag var klädd i samma outfit som i fjällen i vintras, den andra juni i Stockholm. Tänk alla löpare som kom i shorts och tshirts.


Gräbsen somnade ganska snart och vi tog en fika och värmde oss så länge. Sen storhandling inför middagen. Vi har bjudit över vänner ikväll och Hans har 3-rätters på G och bakar bröd i Kitchen Aid nu medan gräbsen och jag kollar på Kalle Anka från 1960. Det är tecknad kvalitetsTV. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Lady Dahmer 2 juni, 2012 at 16:05

  Fy fan vilket helvete. Jag hatar hatar hatar att bli blöt och har inte satt foten utanför dörrn idag.

  Dock så släpade jag mig själv och ungarna till Sats Medis igår, i spöregn! UTAN regnkläder (för sådana har jag ej) Blöt och sur var jag. (= duktig)

  [Svara]

 • Svara Anonym 2 juni, 2012 at 18:15

  Hur lång är du?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag är 158 ståtliga centimeter.

  [Svara]

 • Lämna kommentar