Lofsan

Bandara Villas

Vi bor på ett hotell med villor i en slänt ner mot havet och egna små pooler. Inga skandinaver, inga barnfamiljer och väldigt långsamt tempo. Det är vår sista dag här i Phuket idag. Imorgon åker vi norrut mot Khao Lak och en stor resort. Nu blir det kontrast med barnklubb och stora poolområden. Det finns för- och nackdelar med allt. Barnen längtar efter vattenrutschkanor, restauranger med barnmeny och lite mer action. Hans och jag har verkligen njutit av att bo på ett hotell med mestadels asiater, med märkliga maträtter, i princip folktomt på stranden och inga andra barnfamiljer. Bandara villas ligger ute på den sydöstra spetsen av Phuket, en ordentlig bit från Phuket Town och all turism. Precis så som vi ville ha det dessa dagar.
 
 Nu maxar vi ut det mesta av Bandara och jag har mitt sista träningspass strax med min thaiboxningstränare!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Maria 21 december, 2015 at 06:20

  Ser underbart ut! Härligt med ”fler resor i en” .. Kontraster och något för alla. Barnhotell i all ära men lugn och ro är väl det vi oftast behöver. Framför allt är det skönt när man har möjlighet att vara borta länge. Blir verkligen minnen för livet.
  Ha en riktigt fin jul där borta!! Firade själv jul förra året på Koh Lanta & nyår i Ao Nang. Längtar verkligen tillbaka. 😀

  [Svara]

 • Svara retrorganic 21 december, 2015 at 21:44

  Ser underbart ut

  [Svara]

 • Lämna kommentar