Lofsan

Balkonghäng

Det blev en balkongmiddag i kväll. Hans gick iväg till den lilla butiken och köpte ingredienser till en pasta och tomatsås med skinka som vi avnjöt i solnedgången.

När vi kom igår stod ett stort fat med frukt, bakverk och dryck, bland annat vin på rummet. Det vinet öppnade vi ikväll men jag är sjukt kräsen när det gäller vin och alkohol överhuvudtaget så jag kunde knappt dricka en klunk men Hans tyckte att det smakade bra.


Sixten ville ta ett kvällsdopp vid 2030 så han och jag gick nerför trappen och de sju stegen till poolen och så badade han 10 minuter. När han var nöjd samlade han ihop sina hinkar och spadar och hämtade mig där jag låg på solstolen så att vi skulle gå upp till lägenheten. Det är skönt att jag i princip aldrig behöver säga till eller tjata på honom. Inom givna ramar är han väldigt duktig på att sätta egna gränser.

Sixten frågar ungefär varannan timme efter Angnääääs och Ättrick. Han är van vid att träffa de nästan varje dag och ofta dyker de bara upp. Det blir rekord utan Agnes de här två veckorna tror jag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Frida - Militärmamman 15 juli, 2011 at 22:26

  Ni ser ut att ha det jättemysigt! Ocg du är väldigt snygg i hårt när du sätter luggen sådär, tycker jag!

  [Svara]

 • Svara Lina 15 juli, 2011 at 23:09

  Ååå ser riktigt hääärligt ut 🙂 Nice m vin och fruktkorg 🙂 Honeymoon ?! Ha en underbar semester, kraam

  [Svara]

 • Svara jojjan 16 juli, 2011 at 09:49

  Åh, vad mysigt ni verkar ha det! Vi hade vår dotter med oss på vår bröllopsresa i vintras. Då var hon tre månader och vi hade det alldeles underbart, precis som ni verkar ha det!

  [Svara]

 • Svara Mimmi L 17 juli, 2011 at 22:00

  Åh, vad härligt ni ser ut att ha det! En helt underbar utsikt också. Njut riktigt ordentligt!

  [Svara]

 • Lämna kommentar