Lofsan

Baldersudde

Åh vilken fantastisk dag vi har haft!

Vi kom ut till Baldersudde vid 13. Då var familjen Tallving i full fart med matförberedelserna. Vi tog en husesyn, sånt snyggt hus! De har också ett ascoolt ”båthus” inrett med stor bastu med värsta utsikten, snyggt sovloft med arbetsrum och kök.

Björn stod för grillandet av kött och pitabröd med tillbehör. Carro gräddade en cheesecake i ugnen och fixade såser. Vi satt ute i deras trädgård med solen framme hela dagen.

Det blev mycket prat om bland annat träning, Carro och Björn var mina PT-kunder innan jag blev sjukskriven. Dessutom ligger ämnet mat både Hans (som jobbat som kock) och Carro (som driver fantastiska matbutiken Matdistriktet) varmt om hjärtat. Det var flera månader jag träffade dessa underbara människor sedan så jag bara satt med magen i vädret och njöt.

Vid 17 bröt vi upp, Björn och Carro erbjöd oss skjuts in till Slussen. Med båt. Det tackade vi inte nej till. Det var första gången jag kom in till Stockholm sjövägen, förutom de gånger jag åkt Finlandsfärja. Not really the same thing.

På båtresan drack de andra vitt vin och jag skålade i äppelmust. Det gillar jag.

Shrimpys första båtresa avklarad. Han tyckte om det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar