Lofsan, Träning

Bädda vagnen?!

Det gick så bra i gymmet idag! Det känns skönt att se i spegeln att jag inte har speciellt mycket vätska i kroppen och vissa muskler faktiskt syns trots lite extra späck. Mer fett än vanligt behövs inför amningen men lagom räcker.

Dagens övningar:
Hantelrodd på bänk
Sittande Bicepscurl med hantel
Sittande Axelpress med hantel
Plankan
Hantellyft åt sidan, knästående på bänk, för baksida axel

Nu ska vi duscha och sedan prova pizzerian i huset. Vi tänker köpa med oss en pizza och sätta oss nere vid kajen där solen lyser fram till tio.

Hoppas även på en sväng hem till mamma för att hämta hem underlakan till vagnen som hon har sytt. Då kan jag bädda iordning den. Det känns som att ALLA gravvosar gjort det redan. Tydligen har
Skolfux
, Grossessen, Alexandra och Josefin gjort det. De är alla är beräknade att föda nu i slutet av juli eller början av augusti.

Men Malin verkar inte har gjort det än? Då behöver jag kanske inte bli stressad. Det är ju trots allt HELA 14 dagar kvar till BF.

14 dagar? Va? Eh… Asså…. Jag vet inte… Det kändes bättre när det var typ 22 veckor. Eller nåt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alexandra 13 juli, 2009 at 17:13

  Ja! Det är väl klart att du ska bädda vagnen, det är ju så kul! Ta dig en vända runt i den fina lägenheten också så känns det nääästan som att allt det här är på riktigt. Vi ska få bebisar!

  Söta bilder! Kul att ha sen.

  [Svara]

 • Svara Josse 13 juli, 2009 at 18:00

  Fast man kommer nog inte springa ut med vagnen det första man gör när man kommer hem, och det tar ju typ 2 min att bädda den så du behöver nog inte känna dig stressad 😉 Men det är fint att ha den klar ändå, man får lust att köra omkring på den!

  [Svara]

 • Svara Malin Lj 14 juli, 2009 at 15:07

  Hahaha, du behöver inte känna dig stressad nej:) Vagnen kommer nog inte bli bäddad här förns bebisen har tittat ut iaf:)

  [Svara]

 • Lämna kommentar