Lofsan

Bad på Holiday Club

 I onsdags när det regnade i stort sett hela dagen så gick vi till Holiday Club för att bada istället för att hänga i cykelparken med gräbsen. Sixten tog vid där vi slutade med simningen på
 Kos och gjorde några simsträckor utan puffar, helst under vattnet, medan Baxter tycker att det känns tryggare med puffarna på även om han faktiskt kan simma kortare sträckor han också.
 
 Sixten gick all in på stora vattenrutschkanan och jag som tycker att det är superroligt med sådant hängde på. I juli tänkte vi åka till det där vattenlandet i närheten av Legoland, jag har hört att det är roligt. Har någon av er varit där? Funkar det med 4-åring och 5-åring?
 
 


Jag testade ju Salvequicks Babyfoot för några veckor sedan och nu är fötterna helt återställda. Det är helt sjukt vad mycket hud som släpper när man gör en behandling, jag blev så förvånad och ville nästan isolera mig några dagar när det var som värst men nu är fötterna helt underbara! Jag använder permanent lack på tårna gjort på salong under sommaren. Permanent lack slits ingenting så man behöver aldrig fylla på det, det bara växer ut. Enkelt knep för sommarfina fötter!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Diana D (La Madre) 26 juni, 2015 at 11:45

  vad härligt att få gå bada bara sådär, har ni semester? Jag får vänta i 1 vecka sen är det semester för hela familjen, längtar!

  [Svara]

 • Svara Marina 26 juni, 2015 at 12:59

  Lalandia är toppen! Finns massor förutom badet. Vår stora var fem när vi har där och det gick hur bra som helst, stir vattenlekplats utan pool under som känns väldigt säker. Rent och fräscht.

  Sim simlärare skulle jag råda dig att försöka få av puffarna, dom ger dig och barnen en falsk trygghet, dom behöver lära sig vad som händer i vatten när man inte har nån flythjälp och våga lita på sin egen förmåga, det gör också att du som förälder har ännu mer koll på barnet. enda gången jag tycker man ska ha puffar är på djupt vatten i riskmiljö (äventyrsbad) och om man har fler barn än vuxna, annars ligger dom bäst i väskan.

  [Svara]

 • Svara Cecilua 26 juni, 2015 at 21:31

  Vi har faktiskt varit på Lalandia Aquadome just idag. Betyget är att det var bra, 5 timmar var vi därinne så det är väl ett gott betyg men jag skulle inte åka från Stockholm bara för det.

  Som i en tidigare kommentar fanns det som en stor ”lekpark” med vatten som hade ett par små vattenrutchkanor. Fanns fyra stycken lite större åkattraktioner, tror det krävdes 100 cm på 2 och sen 110 på 1 och 120 cm på den värsta. Vår 5 åring åkte samtliga och tyckte det var kul.

  [Svara]

 • Lämna kommentar