Lofsan

Bad day

Det händer någon gång varannat år tror jag; att jag blir sjuk. 🙁

Efter Bellmanstafetten igår började det killa i halsen, jag kände mig tröttare och fick ont i kroppen ju längre dagen led. Efter en askass natt där jag lyckades övertala Hans att jag ensam skulle ta hand om Baxter och sova med honom i ett annat sovrum gav jag upp vid 04 och lämnade över Baxter till Hans. Jag var så svullen att jag knappt kunde svälja. 🙁

Man känner sig ju alltid lite bättre på dagen så vi gjorde vår planerade utflykt till Liljeholmen och Sjöstaden och åt sushi men sen däckade jag i tre timmar i sängen.


Imorgon har jag mitt första SatsBabypass på Stadion och sedan ska vi åka till en reklamfotografering så jag MÅSTE vara frisk.

Sixten är med i Sats material om MiniSats på affischer och i tryckt broschyr, det är han som sitter i soffan i en tjejs knä. De bilderna togs i februari 2010. Imorgon ska han vara med i en kampanjfotografering tillsammans med ett gäng andra barn. Jag blev tillfrågad av en reklambyrå om vi ville vara med, men jag vet inga detaljer. Jag berättar mer när jag vet imorgon. Jag förstod det som att man inte skulle se ansiktena, bara kroppen på barnen. Det spelar ju ingen roll. Huvudsaken är att det är roligt. Sixten brukar gilla sånt här, han är ju van vid kamera och tycker om när det är mycket barn så det ska bli intressant att se om han trivs.


Var är helikoptern?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara I min lilla lilla värld 28 augusti, 2011 at 22:43

  Oh no! Du får krya på dig din stackare. Hoppas ni får en bra dag imorn. Kram

  [Svara]

 • Svara Kornelia - mamma till Nea 29 augusti, 2011 at 02:08

  Krya på dig, och lycka till imorgon!

  [Svara]

 • Svara jennyn 29 augusti, 2011 at 06:23

  Lovisa den svarta tröjan du har på dig på bilden är verkligen skit snygg! Vart är den ifrån:)?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack! Abercrombie såklart… 🙂

  [Svara]

 • Svara moissanite halo engagement rings 12 december, 2013 at 14:32

  301 Moved Permanently I was suggested this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are wonderful! Thanks! your article about 301 Moved Permanently Best Regards Cindy Lawrence

  [Svara]

 • Lämna kommentar