Lofsan

Backträning med Jessica Almenäs

Vi körde ett backträningspass i Hagaparken idag. Jessica ska springa maraton på Hawaii i december och är supermotiverad till sin löpträning! Alla övningar och upplägg kommer att visas på Nyhetsmorgon på TV4 på söndag. Jag kommer vara med i studion och prata om hur man ska tänka och göra kring backträning. Sätt klockan på ringning på söndag morgon med andra ord! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Erica 18 oktober, 2012 at 21:23

  Vilket bra mål med träningen med ett maraton! Alldeles för stort mål för mig, men drömma kan man ju 🙂

  [Svara]

 • Svara Maria 19 oktober, 2012 at 08:14

  Hej!
  Hittade just hit:)
  Dig ska jag följa om jag får och bli lite träningsinspirerad!!!
  Är smal på gränsen till mager men som egen företagare och tre småbarn hinner jag aldrig träna, och tro mig att det känns med stela muskler, stel nacke osv.. Ser mig själv i framtiden på ett åldershem som en stel iten krympling;))
  Men idag händer något stort i mitt liv! Ska åka och titta, ev köpa en häst!!!! Det var bortåt tio år sen jag red. Det ska bli helt fantastiskt och den största presenten till min utsvultna själ. Och så lite träning på det så mår min kropp snart tipptopp!
  Ha det bra och lycka till med allt!
  Maria

  [Svara]

 • Lämna kommentar