Lofsan

Back to normal

50 mil senare och ett stopp på samma ”restaurang” som på vägen upp är vi nu äntligen hemma på söder igen.

Som vanligt kastar sig vardagen över oss och imorgon har jag gruppträningsklasser och PT-kunder som vanligt och likadant varje dag veckan ut. På onsdag ska jag och min bloggkollega Anna som jag skriver bloggen Allt om barnvagnar tillsammans med på pressevent hos Elodie Details. Jag har inte hunnit gå på såna bloggevent på evigheter känns det som så det ser jag framemot!

Hoppas ni alla får en bra start på veckan!


Puss mamma!


Blä mamma!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara lillal 5 februari, 2012 at 20:08

  Kul 🙂 Vore skoj å få gå på nåt event i framtiden om möjlighet ges? kramar

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  ja, vi måste ses! Men du reser ju mer än vad jag gör!

  [Svara]

 • Lämna kommentar